Matematik

Hjælp til opgave med at reducere følgende udtryk

07. januar 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, jeg forstår ikke hvad jeg skal her er der nogen som kan hjælpe mig?

Opgave : https://imgur.com/a/gaMU1hd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2020 af Mathias7878

a) 

3^2 \cdot 3^{-5} \cdot \frac{3^4}{3^7} = 3^2 \cdot 3^{-5} \cdot 3^{4-7} = \ ?

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til opgave med at reducere følgende udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.