Matematik

Problemløsning Matematik.

10. januar 2020 af UCK999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2x - 7 = x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2020 af mathon

Træk x fra på begge sider.

Læg 7 til på begge sider.


Svar #2
10. januar 2020 af UCK999 (Slettet)

det forstår jeg ikke!


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2020 af PeterValberg

2x-7=x+3

2x-7{\color{Red} -x}=x+3{\color{Red} -x}

x-7=3

x-7{\color{Red} +7}=3{\color{Red} +7}

x=10

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Problemløsning Matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.