Matematik

Opgave

12. januar 2020 af ksfaasdasf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaveformulering:

Indbyggertallet i Kenya var 31 mo. i år 2000. I perioden 1950-2000 er indbyggertallet i gennemsnit steget med 3.29% pr. år

a) Bestem indbyggertallet i 1950.

I en model antages det, at indbyggerallet fortsætter med at vokse med 3.29% pr. år.

b) Hvornår vil indbyggertallet passere 38 mio. ifølge denne model?

Vil være rigtig dejligt hvis der nogle som gider at hjælpe og på tak forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll}a)&\textup{indbyggertal i 1950}&\left ( 31\; mio \right )\cdot 1.0329^{-50} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2020 af peter lind

se formel 99 side 19 i din formelsamling


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.