Matematik

Ligning

18. januar 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

håber på nogen kan hjælpe med denne ligning. 

3 * (æ-4) = -3 * æ + 18 

x = 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2020 af Mathias7878

Prøv at starte med at gange x ind i parentesen og reducer. Derefter skal du have x isoleret på den ene side og tallene på den anden. Hvad får du så?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2020 af ringstedLC

\begin{align*} 3\cdot (\ae-4) &= -3\cdot \ae+18 \\ 3\cdot \ae-3\cdot 4 &= -3\cdot \ae+18 \\ \ae &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2020 af AMelev

Eller samme metode som i foregående opgave af samme slags.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.