Matematik

nogen som kan hjælpe med annuitet og Kapitalsfremskrivningsformlen'????

28. januar 2020 af jhgfds (Slettet) - Niveau: B-niveau

se vedhæftede fil 

hæjælp til opgave 4 + 7??

Vedhæftet fil: matematik aflevering 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2020 af peter lind

Jeg kan ikke læse store dele af din tekst. Brug i stedet pdf formatet

Jeg kan ikke kommentere fra teksten men du kan sammenligne formlerne

4 side 5 og 99 side 19 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2020 af maria2016

I opgave 4 b skal du bruge formlen for kapitalsfremskrivning: 

Kn = K0 * (1+r)n 

Dermed bliver udregningen 100000*(1+0,015)^8 = 112649 kr 

opgave 4 c skal du bruge formlen for at finde antallet af terminer: 

In(120000/1000000)/ In (1+0,015) = 12 år 


Skriv et svar til: nogen som kan hjælpe med annuitet og Kapitalsfremskrivningsformlen'????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.