Matematik

Populations vækst

29. januar 2020 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2020 af peter lind

se formel 178 side 29


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2020 af AMelev

b. Benyt dit CAS-værktøj til at løse differentialligningen N' = 0.5N·(1-0.00002·N) med betingelsen
N(0) = 1000. Du kan også skrive y i stedet for N, hvis du synes.
Hvordan du konkret gør, afhænger af, hvilket værktøj, du benytter.

c) Løs ligningen N(t) = 40000. Tegn grafen for N(t) og benyt ligningsløsningen og grafen til løsning af uligheden.


Skriv et svar til: Populations vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.