Matematik

Problemløsning - matematik

02. februar 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Jeg har brug for hjælp eheh
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2020 af ringstedLC

1: Mindst halvdelen af alle mandater i FT skal stemme for en ny regering.

2: Her må du addere søjlerne med mandater så de giver mere end halvdelen af 175.

3: 

\begin{align*} \frac{V_{mand}}{V_{\%}} &= \frac{33}{18.4}=\;? \\ \frac{F_{mand}}{F_{\%}} &= \frac{?}{?}=\;? \end{align*}

4: Tjahh...

Og dit næste vedhæftede billede må meget gerne vende rigtigt!


Skriv et svar til: Problemløsning - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.