Matematik

Hjælp til matematik

04. februar 2020 af jegharbrugforhjælp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp

Vedhæftet fil: Matematik hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2020 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2020 af AMelev

Upload billedet i stedet for at indsætte i Word, som ikke alle kan læse.
            

Vedhæftet fil:Udklip1.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2020 af AMelev

a)
x = varemængde (tons)
R(x) = omsætning (kr)
a = salgspris (kr. pr. ton) = ....
R(x) = a·x = ......
R(15) = ....

Overskud P(x) = -2x3 + 60x2 -384x -60, x ≥ 0

b) Løs ligningen P'(x) = 0 og tegn grafen for P(x)
Benyt dette til at argumentere for, at det ene nulpunkt for P' er et globalt max-sted.

Vedhæftet fil:Udklip1.JPG

Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.