Matematik

Opgave

16. februar 2020 af Madsiso (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg denne?

Vedhæftet fil: Billede2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2020 af 101214 (Slettet)

Find M med dit matematikprogram og derefter finder du t når M=0, denne t-værdi er tiden i døgn


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2020 af Anders521

# 0 

a) Det ses at forholdet mellem dM/dt og √M er proportionalt med faktoren -k. Brug derfor metoden seperation af de variable til at bestemme forskriften for M, dvs. M(t) = ...

b) Løs ligningen M(t) = 0 for t.


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.