Matematik

Opgave

16. februar 2020 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2020 af Goten (Slettet)

Opgave 7
a) Brug denne formel (der skulle egentlig være anvendt sænket skrift i formlen):
\frac{Indekstal-aar1}{Indekstal-aar2}=\frac{Vaerdi-aar1}{Vaerdi-aar2}

Opgave 8
a) Sæt 57 ind på x' plads og udregn y-værdien.
b) ikke sikker


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2020 af Goten (Slettet)

Opgave 8

b) https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1145862


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2020 af AMelev

Kun én opgave pr. tråd, ellers bliver det noget roderi.
                                             


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2020 af AMelev

Opg 7 Se formelsamling (FS) side 5 (7)

Opg. 8
a) Kogetid, når vægten er 57 g, dvs. y når x = 57

b) Se FS side 17 (98). rx er den procentvise tilvækst i x og ry den procentvise tilvækst i y, så du skal bestemme ry, når rx = 15% = 0.15.


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.