Fysik

Joules lov

18. februar 2020 af sandra000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey, er der nogle der har kendskab til dette eller har lavet dette elelr kan hjælpe eller andet, da jeg er lidt lost?

Vedhæftet fil: 0003_joules lov (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2020 af Moderatoren

Ja, det er der. 

Beskriv så præcist som muligt, hvordan du er "lidt lost", så kan man måske hjælpe dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2020 af mathon

Den teoretiske sammenhæng
er:

            \begin{array}{lllll}&\Delta E_{el}=R\cdot I^2\cdot \Delta \tau =m\cdot c\cdot \Delta t\\\textup{holdes \textbf{str\o mstyrken} konstant:}\\&\underset{\textup{konstant}}{\underbrace{\frac{R\cdot I^2}{m\cdot c}}}=\frac{\Delta t}{\Delta \tau }\\\\\\\ \textup{holdes \textbf{tiden} konstant:}\\&\underset{\textup{konstant}}{\underbrace{\frac{R\cdot \Delta \tau }{m\cdot c}}}=\frac{\Delta t}{I^2}\\\\\\\\\textup{Viser fors\o get}\\\textup{at }\frac{\Delta t}{\Delta \tau }\textup{ og }\frac{\Delta t}{I^2}&\textup{er konstante, er Joules lov eftervist} \end{array}


Skriv et svar til: Joules lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.