Matematik

Renter og ekspotionelle funktioner

19. februar 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau

hej nogle der kan hjælpe mig med opgave c og d

pdf er lagt

Vedhæftet fil: matematik.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2020 af janhaa

c)

f(x) = 400

d)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2020 af peter lind

d) indsæt det x der svarer til år 2020. Opgaven kun delvis gengivet, så jeg ved ikke hvilket x


Svar #4
19. februar 2020 af Zaggy

Så ifølge modellen var der 400 elever med Macbokks eller, hvordan kan man forklare det?


Svar #5
19. februar 2020 af Zaggy

f(x) = 400

men hvordan kan jeg forkalre det


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. februar 2020 af peter lind

Du skal løse den ligning


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. februar 2020 af PeterValberg

f(x)=400

270\cdot1,23^x=400

1,23^x=\frac{400}{270}

x\cdot\log(1,23)=\log\left(\frac{400}{270} \right )

herfra må du klare resten selv :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
20. februar 2020 af Zaggy

det er til opgave c?


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. februar 2020 af PeterValberg

#8 Ja, #7 er måden, hvorpå du besvarer opgave c

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Renter og ekspotionelle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.