Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
En dl hvedemel vejer 60 g.
8dl hvedemel vejer?

Skal jeg sige 60:8= 7,5 gram

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2020 af janhaa

1 del => 60 g

8 dl => 8*60 g


Svar #2
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad med 270 g hvedemel svarer til... dl
Skal jeg så sige 270:60 gram

Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2020 af janhaa

Ja

Svar #4
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Claus køber 0,5 kg jordbær til 22,50 kr. Og betaler med 100 kr. Han skal have... kr. tilbage.

Skal jeg så sige 100- 22,5= 77,5

Svar #5
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Claus køber 0,5 kg jordbær til 22,50 kr. Og betaler med 100 kr. Han skal have... kr. tilbage.

Skal jeg så sige 100- 22,5= 77,5

Svar #6
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Claus køber 0,5 kg jordbær til 22,50 kr. Og betaler med 100 kr. Han skal have... kr. tilbage.

Skal jeg så sige 100- 22,5= 77,5

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.