Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Claus køber 0,5 kg jordbær til 22,50 kr. Og betaler med 100 kr. Han skal have... kr. tilbage.

Skal jeg så sige 100- 22,5= 77,5

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2020 af Capion1

Ja, hvis jordbærrene koster 22,50 kr pr. 1/2 kg, er det rigtigt.


Svar #2
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad med 2 kg jordbær koster... kr.

Skal jeg så sige 4×22,5= 90kr.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2020 af Capion1

Ja, så er der en 10'er tilbage.


Svar #4
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

En 10 tilbage er det så 90kr. Lige ud?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. februar 2020 af 101214 (Slettet)

ligesom før 100-90=10

10 kr tilbage


Svar #6
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så svaret er 10 kr.

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. februar 2020 af Capion1

100 kr = 4 bakker jordbær á 22,50 kr + 10 kr.
Købmanden får 100 kr og du får 4 bakker jordbær á 22,50 kr + 10 kr 


Svar #8
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Okay tak

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.