Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
I 2008 var befolkningstallet i Danmark 5,48 millioner. I hovedstadsområdet boede 1,15 millioner mennesker. Ca...% befolkningen boede i hovedstadsområdet.

Skal jeg så sige 5,48:1,15= 4,76 min.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Forkert 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

1,15*100/5,48=21


Svar #3
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad skal man gøre for at det bliver korrekt

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Hej.

Du skal jo finde befolkningen i procent så du skal finde ud af hvor meget 1,15 mio. udgør af de 5,48 mio. Dvs:

P=\frac{1,15 mio * 100}{5,48 mio}=20,99(%)


Svar #5
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ok tak

Svar #6
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

1,5 L svarer til? Er det ikke 2 dl

Svar #7
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Mente 1/5 L svarer til... dl

Brugbart svar (1)

Svar #8
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Du kan faktisk bare Google "1/5 L to dL" og den giver svaret "2 dL" så ja det er rigtigt.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.