Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
1/5 L svarer til... dl

Skal jeg sige 1:5=0,2 0,2×10=2 dl

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2020 af StoreNord

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

1/5L=0,2L=0,2L*\frac{10dL}{1L}=2dL


Svar #3
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvis der skal ... kartoner til 1 L

Skal jeg så sige 2 dl*10 = 20 L

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Du skal finde antal kartoner og ikke liter.

\frac{1L}{2dL}=\frac{10dL}{2dL}=5


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2020 af AMelev

#3 jf #0 Du staretde ud med 1/5 L. Hvor mange kartoner skal der så til for at du har 1 L?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.