Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
X/4+6= 4

Er svaret -2

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

\frac{x}{4}+6=4\Leftrightarrow \frac{x}{4}=-2\Leftrightarrow x=-8


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2020 af StoreNord

#0
Nej. Du kunne jo prøve selv at indsætte det i ligningen. Altså gøre prøve.


Svar #3
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

1/4:2 er det 0.125

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2020 af StoreNord

Nej.       1/4:2 \; er \: \frac{1}{4}:2     Man dividerer en brøk med et tal ved at dividere tælleren med tallet.


Svar #5
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det 2

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. februar 2020 af StoreNord

Ja.        Undskyld, du havde ret i det første.


Svar #7
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Nårh så er det 1/16 del

Svar #8
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ups fejl

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. februar 2020 af StoreNord

\frac{1}{4}:2=\frac{1}{4*2}=\frac{1}{8}=0.125


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

X er blot et usynligt "et tal"


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.