Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
5 poser koster 100kr. Spar 30kr.
Uden tilbuddet koster de 5 poser...

Skal jeg så sige 20*5=100

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

\frac{100kr+30kr}{5poser}=26\frac{kr}{pose}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2020 af StoreNord

#0
Hvis 5 poser koster 100 kr, så koster 1 pose 20 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Men de koster 130 kr. uden tilbud


Svar #4
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Prisen pr. Pose på tilbuddet er...

Skal jeg så sige 26-5=21

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Oh wait svaret er jo bare 130 kr. da det er de 5 poser tilsammen


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

#4 nej så er det #1 der gælder hvor du deler de 130 kr. med de 5 poser = 26 kr.


Svar #7
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så prisen pr. Pose på tilbud er 26kr.

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Nej


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. februar 2020 af B0T (Slettet)

Det er når de ikke er på tilbud. På tilbud er det 20 kr.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.