Matematik
Matematik
20. februar 2020 af
Kasperx1738 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Danmark 4,3×10000
Rusland 1,7×10.000.000
Grønland 2,2× 1.000.000
Bulgarien 1,1×100.000
Skriv landene i rækkefølge efter størrelse af deres areal.
Er det Bulgarien, Rusland, Grønland og Danmark
Rusland 1,7×10.000.000
Grønland 2,2× 1.000.000
Bulgarien 1,1×100.000
Skriv landene i rækkefølge efter størrelse af deres areal.
Er det Bulgarien, Rusland, Grønland og Danmark
Svar #1
20. februar 2020 af B0T (Slettet)
Danmark=43.000
Rusland=17.000.000
Grønland=2.200.000
Bulgarien=110.000
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
