Matematik

Matematik

20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Højden er 6 cm. Arealet af trekanten er 24cm2. Grundlønnen AB har længden..cm

Skal jeg så sige 24:6=4 cm

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2020 af StoreNord

Nej.

Areal = ½ h g

24 = ½ · 6 · AB          find AB


Svar #2
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det så 3

Svar #3
20. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Svaret er 16,5 cm

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2020 af StoreNord

Nej.
24 = ½ · 6 · AB          find AB

Reducer højre side.
Divider så begge sider med samme tal.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.