Matematik

Matematik

21. februar 2020 af ananas6789 (Slettet)

Nogen som ved hvordan jeg skal løse opgave B


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af AMelev

Husk at angive niveau, så vi kan se, hvilken formelsamling, vi skal henvise til.

                                         

FS B s. 21 (116) rx = 30%
FS A s. 21 (114) rx = 30%


Svar #2
21. februar 2020 af ananas6789 (Slettet)

Det er B-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2020 af mathon

For en potensfunktion
gælder:
                      \small \small \begin{array}{llll}b)\\&1+r_y=(1+r_x)^a\\\\&r_y=p_y\cdot 10^{-2}= (1+r_x)^a -1\\\\&p_y=\left ( (1+r_x)^a -1 \right )\cdot 10^2 \end{array}               


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.