Matematik

Matematik

21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Sandsynligheden for at slå enten en femmer Eller en sekser i et kast er...

Er det ikke 2/6 dele

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af janhaa

ja


Svar #2
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Sandsynligheden for ikke at slå en sekser i et kast er...

Er det ikke 5/6

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2020 af janhaa

#2 Sandsynligheden for ikke at slå en sekser i et kast er...

Er det ikke 5/6

ja


Svar #4
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Opskriften på kogt ris til 4 personer.
3dl vand
2dl ris
1 tsk. Salt

Til 6 personer skal man bruge... dl vand

Er det ikke 6 dl vand


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2020 af janhaa

nei; (6/4)*3 dl = 4,5 dl


Svar #6
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvis man bruger 5 dl ris er opskriften til... personer

Er det ikke så 20 personer

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. februar 2020 af janhaa

x/5 = 4/2

x = 20/2 = 10 (personer).


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.