Matematik

Matematik

21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Opskriften på kogt ris til 4 personer.
3dl vand
2dl ris
1 tsk. Salt
Til 6 personer skal man bruge... dl vand

Er det ikke 6 dl vand

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af janhaa

4,5 dl vann

3 dl ris

1,5 tsk salt


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2020 af mathon

             \small \begin{array}{llll}\textup{6 personer:}\\&\textup{vand:}&\left (3\; dL \right )\cdot \frac{6}{4}=4.5\; dL \end{array}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.