Matematik

Matematik

21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Der er en skitse af en kasse.
Giv et eksempel på de mål en kasse kan have hvis dens rumfang er 48m3

Længde: ..
Bredde: ..
Højde: ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af janhaa

#0 Der er en skitse af en kasse.
Giv et eksempel på de mål en kasse kan have hvis dens rumfang er 48m3

Længde: ..
Bredde: ..
Højde: ..

L = 4

B = 4

H = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2020 af janhaa

L = 8

B = 2

H = 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2020 af janhaa

L = 16

B = 1

H = 3


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.