Matematik

Matematik

21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvad er 2km 50m
Er det ikke 40m

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2020 af guuoo2 (Slettet)

2050m


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2020 af Larsdk4 (Slettet)

1 kilometer = 1.000 meter 

2 kilometer = 2.000 meter 

3 kilometer = 3.000 meter 

osv 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.