Matematik

Matematik

21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Tilbud
8 stk 20kr.
Normal pris pr stk. 3,25 kr.
Prisen for en appelsin på tilbud er...

Er det ikke 2,5 kr.

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2020 af StoreNord

20/8=2,5           ; jo.


Svar #2
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Besparelsen ved at købe otte appelsiner på tilbud er...

Er det ikke 26kr.

Brugbart svar (1)

Svar #3
21. februar 2020 af StoreNord

(3,25 -2,5)*8


Svar #4
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

21:00 tv avisen
21:30 fredagsfilm: Charlies Angels amerikansk skolekomedie fra 2000.

23:05 school for scoundrels amerikansk komedie fra 2006.

Filmen Charlies Angels varer...min.

Er der ikke 30 min

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2020 af StoreNord

Nej

                         23:05
                       - 21:30           "lån" 1 time
                     =


Svar #6
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad skal man sige

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. februar 2020 af StoreNord

Se  #5
Når du skal subtrahere minutterne, er du nødt til at "låne".


Svar #8
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Er det 3:25

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. februar 2020 af StoreNord

Nej


Svar #10
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

3:75

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. februar 2020 af StoreNord

Regn i stedet for at gætte.


Svar #12
21. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

23:05-21:30= 1,75 låner 1 time
Er der så 2,75

Brugbart svar (0)

Svar #13
22. februar 2020 af StoreNord

-

Vedhæftet fil:20200222_000057.jpg

Svar #14
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Nårh det er 1:75 min

Svar #15
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

35 min

Brugbart svar (1)

Svar #16
22. februar 2020 af AMelev

#0 Lad være med at blande flere opgaver ind i samme tråd - det bliver noget roderi, så 
ny opgave ~ ¨ny tråd.

Ad #2 Hvis besparelsen ved at købe 8 appelsiner var 26 kr, var besparelsen over 3 kr. pr. stk. Lyder det troværdigt? Det er en god idé at reflektere over resultaterne - dvs overveje, om et lyder rimelige?

#4, #6, #8, # 10
21:30 - 22:30          1 time = .... min
22:30 - 23:05                        .... min
Charlies Angels varer i alt    .... min


Svar #17
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

75 min.

Brugbart svar (0)

Svar #18
22. februar 2020 af AMelev

Nej. jf din anden tråd.


Svar #19
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ups det var forkert det jeg lavede

Svar #20
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Mente 21:00 tv avisen
21:30 fredagsfilm: Charlies Angels amerikansk skolekomedie fra 2000.

23:05 school for scoundrels amerikansk komedie fra 2006.
00:50 boogie mix

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.