Matematik

Matematik

22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Blandet saft 1:4 1 del saft 4 dele
Af 1 Liter saft bliver der.. L saftevand

Er det ikke 1/5 dele

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2020 af Soeffi

#0. Det betyder, at x liter saft (-koncentrat) skal blandes med 4·x liter vand. Dette giver (x + 4·x) liter = 5·x liter saftevand. I din opgave er x = 1...


Svar #2
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så svaret er 1 liter

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2020 af Soeffi

#2.

Husk at saft er koncentreret saft og saftevand er fortyndet saft. Der spørges om rumfanget af saftevand.


Svar #4
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Okay 5 L

Svar #5
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Man skal bruge... dl saft til 1 L

Er det ikke 2dl

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2020 af mathon

   Jo.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2020 af KirstineMG

Svaret er vel 5 L.
Du bliver spurgt om hvor mange liter saftevand du får, når du har 1 liter saft som skal blandes 1:4 med vand. Du skal altså have 4 gange så maget vand som saft, som du har en liter af.

1 L saft + 4 L vand = 5 L saftevand

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.