Matematik

Matematik

22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Blandet saft 1:4 1 del saft 4 dele
Af 1 Liter saft bliver der 5 L saftevand

Man skal bruge... dl til en L
Er det ikke 2 dl

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2020 af StoreNord

JOW.


Svar #2
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Bertelsen havde for 4 år siden en årsløn på 240.000 kr. Han har de sidste 4 år fået 5% I lønforhøjelse pr. År.
Hvor stor er Bertelsen årsløn i dag

Hvordan skal man regne den ud

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2020 af janhaa

#2 Bertelsen havde for 4 år siden en årsløn på 240.000 kr. Han har de sidste 4 år fået 5% I lønforhøjelse pr. År.
Hvor stor er Bertelsen årsløn i dag

Hvordan skal man regne den ud

240000*1,05^4


Svar #4
22. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

16x-57=10x+3=
Er det ikke 4x

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2020 af janhaa

6x = 60
x = 10

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.