Matematik

Overflade af tragt (cylinder og kegle)

22. februar 2020 af Homework101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der ved, hvordan man laver opgave b og c? <3


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2020 af peter lind

a) tragtens højde = 2r+s

b)se din formelsamling side 47

c) O'(r)=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2020 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} O(r)=\pi r^2\left ( \sqrt{5}-\tfrac{4}{3} \right )+\tfrac{80}{r} &= 2\pi rh_{cyl}+\pi r\sqrt{r^2+{h_{kegle}}^2} \end{align*}

c) Differentier O(r) og bestem minimum i intervallet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll}a)\\&\frac{1}{3}\cdot \left ( 2r \right )\cdot \left ( \pi \cdot r^2 \right )+s\cdot \left ( \pi \cdot r^2 \right )=40\\\\&\frac{2}{3}r+s=\frac{40}{\pi \cdot r^2}\\\\&s(r)=\frac{40}{\pi \cdot r^2}-\frac{2}{3}r \end{array}


Skriv et svar til: Overflade af tragt (cylinder og kegle)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.