Matematik

Matematik

23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
3/4 ×2=...
Er det ikke 1,5

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2020 af janhaa

jo


Svar #2
23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

25 kr af 200kr er...
Er det ikke 50%

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2020 af OliverHviid

#2 Dit spørgsmål giver ikke nogen mening. 25kr. af 200 kr. er 25 kr...

Hvis du mente 25% af 200 kr. så er det 200*0,25= 50 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2020 af janhaa

#2 25 kr af 200kr er...
Er det ikke 50%

nei:

12,5 %


Svar #5
23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

På en terning er to af fladerne sorte.
De øvrige fire flader har hver sin farve: blå, gul, grøn og hvid.
Sandsynligheden for at Tilde får enten sort eller hvid er...

Er det ikke 3/6 dele

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2020 af janhaa

Jo

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2020 af StupidBird

#5 På en terning er to af fladerne sorte.
De øvrige fire flader har hver sin farve: blå, gul, grøn og hvid.
Sandsynligheden for at Tilde får enten sort eller hvid er...

Er det ikke 3/6 dele

Jo, men jeg tror ikke din lærer synes det svar er godt nok. Du skal huske at forkorte brøken - hvad er 3/6 det samme som?


Svar #8
23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

6×(5-9)+4=..
Er det ikke -20

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. februar 2020 af PeterValberg

#8 Jo

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #10
24. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Afsæt tre punkter der har koordinatsæt med dobbelt så store y-værder som x-værdier.
Tabellen viser koordinater for punkter på den rette linje m

X: 0 1 2 3 4
Y: 0 - 0,5 - 1 - 1,5 - 2

Er det ikke 2,4,1

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.