Matematik

Matematik

23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
20% af et beløb er 400kr
Hele beløbet er...
Er det ikke 80kr

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2020 af StoreNord

Nej.
Hvis    20%  er                                   400kr
Så er 100%             5*400  =  


Svar #2
23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvordan regner man det ud

Svar #3
23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Kun to af de fem påstande er sande.
A. 0,606) 0,66
B. 0,606= 0,660
C. 0,606 (0,66
D. 0,606) 0,606
E. 0,606) 0,066

Påstande... og... Er sande
Er det ikke D og A

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2020 af ringstedLC

#2:

\begin{align*} \text{Procentdel af et bel\o b:}\;\text{Procentdel} &=\frac{\text{Bel\o b}\cdot \text{Procent}}{100}\;kr \\\\ &=\frac{400\cdot 20}{100}\;kr=\frac{4\cdot 20}{1}\;kr=80\text{ kr.} \\\\ \text{Del af bel\o b i procent:}\;\text{Bel\o b} &=\frac{\text{Del}\cdot 100}{\text{Procent}}\;kr \\\\ &=\frac{400\cdot 100}{20}\;kr=\frac{400\cdot 5}{1}\;kr=\;?\text{ kr.} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2020 af StoreNord

#3
C. 0,606 < 0,66
E. 0,606 > 0,066        
< > \     tegnene er ved Windows-tasten


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2020 af ringstedLC

#3: D er selvsagt sand, men ikke A.


Svar #7
23. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Anders har de sidste 4 år fået 3% I lønforhøjelse pr. halvår.

Hvor mange % (helt tal) han han fået i lønforhøjelse pr. år

Hvad skal regne ud her

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. februar 2020 af mathon

                  \small 1+r_{\textup{\aa r}}=(1+r_{\frac{1}{2}\textup{\aa r}})^2

                 \small r_{\textup{\aa r}}=\frac{p_{\textup{\aa r}}}{100}=(1+r_{\frac{1}{2}\textup{\aa r}})^2-1            

                  \small p_{\textup{\aa r}}=\left (\left (1+r_{\frac{1}{2}\textup{\aa r}} \right )^2-1 \right )\cdot 100

                  \small p_{\textup{\aa r}}=\left (\left (1+0.03 \right )^2-1 \right )\cdot 100


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.