Matematik

Matematik

24. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Afsæt tre punkter der har koordinatsæt med dobbelt så store y-værder som x-værdier.
Tabellen viser koordinater for punkter på den rette linje m

X: 0 1 2 3 4
Y: 0 - 0,5 - 1 - 1,5 - 2

Er det ikke 2,4,1

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2020 af mathon

                     \small \begin{array}{c|c} \mathbf{{\color{Red} x}}&\mathbf{{\color{Blue} y}}\\\hline 0&0\\\hline 1&2\\\hline2&4\\\hline \end{array}


Svar #2
24. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ligningen for den rette linje m er y=..
Er det ikke 2,3

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2020 af mathon

                   \small m\textup{:}\quad y=2x


Svar #4
24. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

En bakke blåbær koster 35kr.
En pakke indeholder 125 g blåbær.
Prisen pr. Kilogram er.. kr.
Er det ikke 8 kr

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2020 af mathon

          Prisen pr. kilogram er 8 · (35 kr) = 280 kr


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.