Matematik

Matematik

24. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
En bakke blåbær koster 35kr.
En pakke indeholder 125 g blåbær.
Prisen pr. Kilogram er.. kr.
Er det ikke 8 kr

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2020 af StoreNord

  125 g koster                                35 kr
      1 g koster                    35/125
1000 g koster                    35/125*1000    =28


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllr}\textup{pris for }\frac{1}{8}\; \textup{ kg:}&\textup{kr}&&35.00\\\\\textup{pris pr kg:}&\textup{kr}&8\cdot 35.00=&280.00 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2020 af StoreNord

#0 #2   Med er nul bagefter.           280      ja.           :-)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.