Matematik

Matematik

24. februar 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Maden i gryden skal koge i 45 min. Før den er færdige.
Hvis maden begynder at koge kl. 17:50 er den færdige kl...

Skal man sige 17:50 - 45min.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2020 af peter lind

17:50 + 45min =


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2020 af Capion1

Vi skal lægge 45 min til kl. 17:50
Så siger vi:
17:50 + 0:45 = 17:95 = 17:(35 + 60) = 18:35

En anden måde:
Læg først 1 time til og træk dernæst 15 min fra.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2020 af Capion1

En tredje måde:
Læg først 10 min til og læg dernæst 35 min til.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2020 af mathon

           \small \left (17^{50}+10 \right )+35=18^{00}+35=18^{35}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.