Matematik

udregn sansyndlighed

06. marts 2020 af carolinesvanee - Niveau: C-niveau

Hej jeg har virkelig brug for hjælp til opgave a og b. Har vedhæftet opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2020 af janhaa

P=0,75^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2020 af janhaa

P(uavgjort) = 0,25


Svar #3
06. marts 2020 af carolinesvanee

Hvordan får du det til 75?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2020 af janhaa

#3

Hvordan får du det til 75?

0,75


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. marts 2020 af Mathias7878

p(ikke uafgjort) = 1 - p(uafgjort) = 1 - 0.25  = 0.75 er hvor de 0.75 kommer fra. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. marts 2020 af janhaa

or:

P(uavgjort) = 0,6+0,15 = 0,75


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. marts 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} P(\text{Vundet})+P(\text{Tabt})+P(\text{Uafgjort}) &= 1 \\ P(\text{Uafgjort}) &= 1-P(\text{Vundet})-P(\text{Tabt}) \\ P(\text{Uafgjort}) &= 1-0.15-0.60=0.25 \end{align*}

b) Et spil må ikke ende "Uafgjort". Det betyder, at spillet skal ende "Vundet" eller "Tabt":

\begin{align*} P(\overline{\text{Uafgjort}}) &= P(\text{Vundet})+P(\text{Tabt}) \\ P(\overline{\text{Uafgjort}}) &= 0.15+0.60=0.75 \end{align*}

Dettte skal ske tre gange i træk:

\begin{align*} P(\overline{\text{3 x Uafgjort}} &= P(\overline{\text{Uafgjort}})\cdot P(\overline{\text{Uafgjort}})\cdot P(\overline{\text{Uafgjort}}) \\ &= \left (P(\overline{\text{Uafgjort}}) \right )^3 \\ &= 0.75^3=\left ( \tfrac{3}{4} \right )^3=\tfrac{27}{64} \end{align*}


Skriv et svar til: udregn sansyndlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.