Matematik

Nogen der har forstand på CAS?

12. marts 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har fået denne opgave som lægge i vedhæftningen 

problemet er når jeg skriver 13.6 ind i grafen løser jeg det med skæringspunktet som jeg går ud fra er det det de mener med skæringsværktøj? men den respondere bare ved at sige graf? der er noget der bliver gjort forkert og hvis der nogen der lige vidste det ville det være så godt da det en ret vigtig opgave.. tak på forhånd :) 


Svar #1
12. marts 2020 af l24 (Slettet)

her er vedhæftningen 

Vedhæftet fil:20200312_142137.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2020 af StoreNord

Det ser ud som om, du mangler et  x  i funktionen. Den skal da hedde sådan noget som   f(x)=ax+b.
Jeg ved ikke, hvilken CAS, du bruger?

Jeg bruger selv Geogebra.


Svar #3
12. marts 2020 af l24 (Slettet)

Ja jeg brugte præcis f(x)=13.6, men den siger det samme :/ 

jeg bruger TI- Nspire cx CAS 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2020 af StoreNord

Mon ikke du skal bruge f(x)=13.6x?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2020 af ringstedLC

Skæringsværktøjet giver skæringspunktet mellem to grafer.

Plot f(x) og y = 13.6. Brug skæringsværktøjet. Punktets x-værdi er løsningen på f(x) = 13.6.

Løst med CAS: Solve(f(x) = 13.6, x) → x = ...


Skriv et svar til: Nogen der har forstand på CAS?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.