Matematik

Hjælp til matematikafleveringen - forklar f(x)=80

13. marts 2020 af 1204honey - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg er i tvivl om opgave 5c - er der nogle der kan forklare mig, hvorfor svaret bliver x=36,6667?

Tak på forhånd :-)


Svar #1
13. marts 2020 af 1204honey

Spørgsmålet er vedhæftet som fil


Skriv et svar til: Hjælp til matematikafleveringen - forklar f(x)=80

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.