Matematik

hjælp linje og spids vinkel

15. marts 2020 af matlover54 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, er den en som kan forklare mig hvordan man løser b'eren i denne her opgave. Det ville være en kæmpe hjælp, er på bar bund ift. formel osv. 

tak på forhånd, opgaven er vedhæften som bilag. 

Vedhæftet fil: opg 6..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2020 af mathon

                       \small \small \begin{array}{lllll} a)\\&\textup{sk\ae ring med y-aksen}\\&\textup{hvor x=0:}&(0,3)\\\\ &\textup{sk\ae ring med x-aksen}\\&\textup{hvor y=0:}&(-1.8,0)\\\\b)\\&\textup{spids vinkel med}\\&\textup{med y-aksen:}&\tan(v_{spids})=\frac{1.8}{3}=0.6\\\\&&v_{spids}=\tan^{-1}(0.6) \end{array}


Skriv et svar til: hjælp linje og spids vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.