Matematik

ligning

17. marts 2020 af hjælpmiggggggg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Undersøg om x=4 er en løsning til ligningen √x+2=x+3

er det rigtigt at x=4 ikke er en løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2020 af mathon

Substituer x med 4 og undersøg om ligningen er sand.


Svar #2
17. marts 2020 af hjælpmiggggggg (Slettet)

.,


Svar #3
17. marts 2020 af hjælpmiggggggg (Slettet)

#1

Substituer x med 4 og undersøg om ligningen er sand.

ja skal man ikke sige om  √4+2 giver det samme som 4+3?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2020 af mathon

   Jo.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.