Matematik

gennemsnit

18. marts 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

(170 +200)/2 det er jo ikke rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af oppenede

Det du har skrevet svarer til at der er to i alt (en 170 og en 200)

Svar #2
18. marts 2020 af Nanna34

#1 Det du har skrevet svarer til at der er to i alt (en 170 og en 200)

men det giver heller ikke mening hvis jeg dividere de to tal med 11


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2020 af oppenede

Gennemsnittet G af de 11 personers højde er
   G=\frac{h_1+h_2+h_3+h_4+h_5+h_6+h_7+h_8+h_9+h_{10}+h_{11}}{11}

Gennemsnittet af de første 10s højde er
   \frac{h_1+h_2+h_3+h_4+h_5+h_6+h_7+h_8+h_9+h_{10}}{10}=170
dvs. (gang med 10 på begge sider)
    h_1+h_2+h_3+h_4+h_5+h_6+h_7+h_8+h_9+h_{10}=1700

som kan indsættes i formlen for gennemsnittet G af de 11:
  G=\frac{1700+h_{11}}{11}


Svar #4
18. marts 2020 af Nanna34

#3

Gennemsnittet G af de 11 personers højde er
   \frac{h_1+h_2+h_3+h_4+h_5+h_6+h_7+h_8+h_9+h_{10}+h_{11}}{11}

Gennemsnittet af de første 10s højde er
   \frac{h_1+h_2+h_3+h_4+h_5+h_6+h_7+h_8+h_9+h_{10}}{10}=170
dvs. (gang med 10 på begge sider)
    h_1+h_2+h_3+h_4+h_5+h_6+h_7+h_8+h_9+h_{10}=1700

som kan indsættes i formlen for gennemsnittet G af de 11:
  G=\frac{1700+h_{11}}{11}

wooow tusind taak


Skriv et svar til: gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.