Matematik
Hjælp 2 !
19. marts 2020 af
Lunabob (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Er det her også rigtig? Hvis det ikke er vil i så lige give svar eller?
Vedhæftet fil: A543C326-E1E3-4277-A99A-5D89D428D410.jpeg
Svar #1
19. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)
Jeg ville skrive
x = 2
x = 9
x = 4
25)
Hvis vi kalder vægten af én elefant for "e", så har vi ligningen
e = 700 + e/2 <=>
e/2 = 700 <=>
e = 1400
To elefanter vejer altså 2800kg.
Skriv et svar til: Hjælp 2 !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
