Matematik

Cirklers skæring og linjer

19. marts 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

En cirkels ligning er givet ved 

(x-2)2+(y-3)2=25

Vis at punktet P(5,7) ligger på linjen 

Hvordan løser jeg denne?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af janhaa

3^2+4^2=5^2=25


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2020 af AMelev

#0

En cirkels ligning er givet ved 

(x-2)2+(y-3)2=25

Vis at punktet P(5,7) ligger på linjen 

Hvordan løser jeg denne?? 

Mener du cirklen? 
Hvor kommer linje, som du angiver i overskriften, ind?


Skriv et svar til: Cirklers skæring og linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.