Matematik

Funktioner

20. marts 2020 af Naomiii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjæææælp

Vedhæftet fil: 2020-03-20 (1).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2020 af mathon

             \small \small \small \begin{array}{llll}&f(x)=\frac{e^x}{x^2+1}\\\\&f{\, }'(x)=\frac{e^x\cdot (x^2+1)-e^x\cdot 2x}{(x^2+1)^2}=\frac{(x^2-2x+1)\cdot e^x}{(x^2+1)^2} \end{array}


Svar #4
20. marts 2020 af Naomiii (Slettet)

Jeg har problemer med at differentiere funktioner, og jeg kan ikke finde ud af at sætte 3 ind eller løse ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2020 af mathon

Må du bruge CAS?


Svar #6
20. marts 2020 af Naomiii (Slettet)

Jeg ved ikke hvad CAS er, jeg bruger Geogebra og Wordmat, hvis CAS er et program. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2020 af mathon

Så kan du definere f(x) og derefter differentiere f(x)

          \small g(x):=\tfrac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}f(x)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.