Matematik

matematik med snor

20. marts 2020 af Finnersejest - Niveau: A-niveau

Firmaet producerer også kattemad i større poser. Firmaet oplyser, at vægten af disse poser er normalfordelt med middelværdien 10kg. Desuden oplyses, at 10% af poserne vejer mindre end 9,8 kg. 

b) Bestem spredningen for vægten af disse poser. 

hvordan gøre jeg det ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af janhaa

N(10, \sigma)\\ \\ P(X\leq 9,8) = 0,1

P(X\leq 9,8) = G(\frac{9,8-10}{\sigma}) =0,1

then find sigma...


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af janhaa

It's Normal distribution promblem


Skriv et svar til: matematik med snor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.