Matematik

Matematik

20. marts 2020 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Arnes Affald I/S beregner prisen således:

Startbeløb 1.800 kr. og 2,00 kr./kg.

Hvad skal familien Andersen betale, hvis de benytter Arnes Affald I/S til at afhente 500 kg? eller 1.100 kg? eller 1.500.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2020 af OliverHviid

Du ved at startbeløbet er 1800 kr., og at man herefter skal betale 2 kr./kg. Så for 500 kg. skal man altså betale 1800+2*500=...          Anvend samme metode for de andre opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af AMelev

Sæt x = Antal kg affald, så er Arnes pris (kr) y = 2.00x + 1800
Indsæt de forskellige x-værdier (affaldsmængder) og beregn udgiften.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.