Matematik

opgave

21. marts 2020 af josefine43 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej en som kan hjælpe mig med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

Anvend halveringskonstanten  


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2020 af mathon

\begin{array}{lllll}a)&\textup{halveringstiden:}\quad X_{\frac{1}{2}}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(0.974)}\\\\b)&22\textup{ er drinkens begyndelsestemperatur og 0.974 er fremf\o ringsfaktoren.} \end{array}


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.