Matematik

matematik

21. marts 2020 af mariesja (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan forklare mig denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2020 af StoreNord

Sæbe(n) = 500 - 10n


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2020 af AMelev

                        

x = Antal tryk
f(x) = Sæbemængde i beholderen (mL)
Da der for hvert tryk forsvinder en fast mængde sæbe, er der tale om en lineær funktion f(x) = a·x + b.
b er startværdien, så b = 500
a er tilvæksten pr. tryk, så a = -10


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.