Matematik

hjææælp matematik

26. marts 2020 af Millesørensen123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

4. Oliver vil købe 150 £ i banken til en London tur. Kursen for pund er 950. - Han betaler 30 kr. i gebyr for at veksle. 
Han betaler i alt  kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af mathon

Har du selv prøvet?


Svar #2
26. marts 2020 af Millesørensen123 (Slettet)

ja, jeg får det til 1455 kr, er ikke sikker


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2020 af Hælp123 (Slettet)

1.5*950 + 30 kr = 1455 kr, det er rigtigt :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2020 af mathon

      Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2021 af melinafolkersen

Hvorfor skriver du 1,5

Brugbart svar (1)

Svar #6
03. november 2021 af BenjaminFS

Pr 100 pund Oliver køber, koster det 950 kr.

1 pund i kr:

\frac{950}{100}=9,5

Oliver skal betale et gebyr på 30 kr. og vil købe 150 pund.

9,5\cdot 150+30=1455


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. november 2021 af mathon

#5
        
#6 er ikke svar på dit spørgsmål

             at betale:
                                 (150 £) · (950 kr/100£) + 30 kr = (150/100) · (950 kr) + 30 kr = (1.5 · 950 + 30) kr


Skriv et svar til: hjææælp matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.