Matematik

Forskellige opgaver

28. marts 2020 af Kenzito - Niveau: A-niveau

Hej, har en aflevering for og der er nogle af opgaverne jeg ikke kan finde ud af, så håber nogle kan hjælpe:)

Se vedhæftet fil.


Svar #1
28. marts 2020 af Kenzito

Og denne også


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2020 af AMelev

Husk kun én opgave pr. tråd, ellers bliver det let noget roderi.
                          

v inkel ADC = 180º - 2w og vinkel BDC = 180º - 2u og
vinkel ADC + vinkel BDC = 180º ⇔ ...... Indsæt og isoler u + w i ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2020 af AMelev

                         
Bestem rødderne i tællerpolynomiet og faktoriser. Forkort, hvis det er muligt.


Svar #4
28. marts 2020 af Kenzito

Kan du uddybe den med trekanterne, altså hvorfor skriver du som du gør?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2020 af StoreNord

#4
"I en ligebenet trekant er vinklerne ved grundlinjen lige store".


Svar #6
28. marts 2020 af Kenzito

I den hvor man skal reducere så har jeg løst tælleren som en andengradsligning og fået x=-2 og x=3, hvad skal jeg så gøre nu?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. marts 2020 af StoreNord

x=-2 og x=3

Så kan tællerpolynomiet skrives som:    (x+2)*(x-3)
og så kan du forkorte brøken.


Svar #8
28. marts 2020 af Kenzito

Tusind tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Forskellige opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.