Fysik

Sukker og vand

29. marts 2020 af Annemariehansen - Niveau: B-niveau

Jeg har et spørgsmål der lyder om der kan være mere sukker i et glas med kogende vand end i et glas med koldt vand. Og hvorfor? 

Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2020 af mathon

En del stoffers opløslighed er temperaturafhængig.


Svar #2
29. marts 2020 af Annemariehansen

Vil det sige at der kan være mere sukker i kogende vand?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2020 af ringstedLC

Se første og sidste afsnit på: https://en.wikipedia.org/wiki/Solubility#Temperature


Skriv et svar til: Sukker og vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.